Personal

Finoptis medarbetare har en bred bakgrund inom bank, företagande, service och försäljning. Vårt arbetssätt är personligt och vi vill arbeta nära våra kunder.

Hans Arén

Hans är civilekonom och arbetade tidigare inom Nordea som Senior Relationship Manager med företag, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar. Arbetade innan dess inom Markets och Kapitalförvaltning.

Adnan Gündogdu

Adnan är Statsvetare och har arbetat i flera roller hos Bank Asya samt Vakifbank i Turkiet, senast som filialchef i Antalya och Istanbul.

Mats Jansson

Mats är civilekonom och arbetade tidigare inom Nordea som Senior Relationship Manager mot företag och fastighetsbolag. Arbetade innan dess i flera chefsroller inom Nordea Retail.

Ebba Magnusson

Ebba är ekonom och arbetade tidigare med serviceintensiva och administrativa yrken. Hon har även erfarenhet från styrelsearbete i bostadsrättförening samt har rest och studerat i världen.
 

Julia Lezhnin

Julia är ekonom och har bakgrund som egen företagare. Under senare tid har hon arbetat med ekonomi hos bl.a. DentMan AB.

Anna Källström

Anna är naturvetare samt har studerat ekonomi. Hon har en bakgrund som företagare och förtroendevald samt har erfarenhet från flera serviceintensiva yrken.