Personal

Finoptis medarbetare har en bred bakgrund inom bank, företagande, service och försäljning. Vårt arbetssätt är personligt och vi vill arbeta nära våra kunder.

Hans Arén

Hans är civilekonom och arbetade tidigare inom Nordea som Senior Relationship Manager med företag, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar. Arbetade innan dess inom Markets och Kapitalförvaltning.

Ann-Sofie Rotegren

Ann-Sofie är ekonom och kommer närmast från rollen som projektsamordnare hos Svenska Kunskaps Förlaget. Innan dess arbetade hon som resekonsult hos Fritidsresor.

Anna Källström

Anna är naturvetare samt har studerat ekonomi. Hon har en bakgrund som företagare och förtroendevald samt har erfarenhet från flera serviceintensiva yrken.

Kent-Ove Hjärtström

Kent-Ove är ekonom och arbetade tidigare inom Nordea som chef för Brf-gruppen i Stockholm. Arbetade innan dess i flera chefsroller inom Nordea retail.

Valentina Johansson

Valentina är redovisningsekonom och kommer närmast från Proffseconomics där hon arbetade som ekonomiassistent. Arbetade innan dess bl.a. hos Raiffeisen Bank samt Erste Bank.

Adnan Gündogdu

Adnan är Statsvetare och har arbetat i flera roller hos Bank Asya samt Vakifbank i Turkiet, senast som filialchef i Antalya och Istanbul.

​​​​​​​Mikael Enström

Mikael är ekonom och arbetade tidigare som ansvarig för finansieringsteamet för bostadsrättsföreningar inom HSB. Arbetade innan dess i flera roller inom Swedbank och HSB bank