Karriär

Finopti expanderar och vi är intresserade av att komma i kontakt med möjliga nya medarbetare.

Är du intresserad av att börja jobba hos oss?

Maila till VD Hans Arén, .

Mötesbokare - Säljare - Flexibla tider och påverka lönen?

Är du riktigt duktig på att kontakta människor och skapa relationer? Är du förtroendeingivande och tycker om att förbättra för människor? Har du erfarenhet av
framgångsrik försäljning?

Nu har du chansen till en spännande resa! Finopti söker dig som har det rätta drivet och som vill vara med i ett framgångsrikt växande bolag, med goda förmåner dessutom!

JOBBESKRIVNING
Mötesbokare - Säljare
Finopti grundades 2014 och arbetar idag med att optimera finansiella lösningar åt bostadsrättsföreningar, företag och fastighetsbolag. Vi har idag 500 bostadsrättsföreningar som kunder och förmedlar ca 10 miljarder SEK i lånevolym. Kontoret ligger i Solna och våra kunder finns till största del i Stockholm men även i övriga delar av landet. Nu skall vi växla upp vår verksamhet ytterligare genom att anställa en mötesbokare med uppgiften att boka möten och hitta BRF-affärer till våra kundansvariga. Du kommer att bli central i vårt arbete med att utveckla tjänsten och företaget i syfte att öka vår professionalitet.

ARBETSUPPGIFTER
Sverige har 30 000 bostadsrättsföreningar och en viktig del i Finoptis tillväxtstrategi är att arbeta med fler kunder och där kommer din uppgift som mötesbokare bli viktig för oss.

Du kommer att:

 • Boka möten med prospektkunder till våra Kundansvariga via telefon och mail
 • Identifiera intressanta prospektkunder och kontaktpersoner
 • Vara med och utveckla din roll som mötesbokare

Hos Finopti erbjuds du en roll med frihet under eget ansvar där du själv planerar dina dagar utifrån ditt arbete. Idag är vi 6 anställda men planerar att växa med 15-20 personer under kommande år. Det betyder att du kommer ha mycket att säga till om samt vara med och bygga upp ett välfungerande arbetssätt och struktur. Här erbjuds du bra förmåner så som flexibla arbetstider, gymkort, SL-kort samt telefon och dator, allt för att du ska kunna lägga 100% fokus på ditt arbete!

”Det bästa med att arbeta på Finopti är ansvaret och förtroendet som man får. Jag har tidigare arbetat på större bolag men trivs mycket bättre här då det är mindre, mer personligt och mer familjärt. Du tilldelas frihet under eget ansvar och det är flexibla arbetstider då du planerar dina egna dagar. Jag gillar att få insyn och ansvara för hela processen från start till mål.”

Om du drivs av frihet under eget ansvar, då ska du definitivt söka denna tjänst!”
-Så beskrivs arbetet av flera medarbetare hos Finopti.

VI SÖKER DIG SOM

 • Gillar att ta kontakt med främmande människor på telefon och mail
 • Är resultatdriven och tycker om att påverka din lön
 • Är obehindrad i det svenska språket i tal och skrift

Det är meriterande om du:

 • Har erfarenhet av mötesbokning och sälj över telefonen
 • Har grundläggande kunskap om ekonomi
 • Är noggrann och duktig på att strukturera ditt arbete
 • Datorvana och arbeta i CRM-system

Som person är du social, ansvarstagande, noggrann, öppen och hjälpsam i ditt arbetssätt och drivs av att göra det lilla extra för att säkerställa framgång.
I denna rekryteringsprocess kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga kompetenser och intresse för rollen. Vi kommer att utbilda dig i vår affär och process samt det finns möjlighet till fortsatt utveckling inom företaget.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, men även mindre arbetstid kan diskuteras
 • Lön: Fast lön samt provision
 • Placering: Solna, 10 minuter norr om Stockholm C

Är du den person vi söker? Maila din ansökan till Simon Stark, . Om du
har frågor eller funderingar, ring 070-302 24 56.